Shqiperia Ime!

Parajsa e Shqiperise.

*KUJDES: OFFLINE! NDODHEMI NE WWW.ALBPARAJSA.COM New look!

 

Parajsa e Shqipėrisė ©2010

shkarko filma shqiptar

14vjec dhender
Madhesia e filmit:279M
1 milion euro
Madhesia e filmit:194M
Apasionata
Madhesia e filmit:207M
Ata ishin kater
Madhesia e filmit:136M
Balle per balle
Madhesia e filmit:267M
Beni ecen vete
Madhesia e filmit:177M
Bolero
Madhesia e filmit:249M
Borxhliu
Madhesia e filmit:153M

Debatik
Madhesia e filmit:208M
Dhe vjen nje dite
Madhesia e filmit:274M
Stupcat
Madhesia e filmit:304M
Zonja nga qyteti
Madhesia e filmit:288M
Dhe keshtu edhe ashtu
Madhesia e filmit:167M
Parodistet e vlores
Madhesia e filmit:270M
Dora e ngrohte
Madhesia e filmit:273
Nje shoqe nga fshati
Madhesia e filmit:228M
Nje baba teper
Madhesia e filmit:162M
Nata e pare e lirise
Madhesia e filmit:238M
Mimoza llastica
Madhesia e filmit:194M
Lulekuqe mbi murre
Madhesia e filmit:243M

Kthimi i ushtrise se vdekur
Madhesia e filmit:267M
Kapedani
Madhesia e filmit:194M
Gjeneral gramafoni
Madhesia e filmit:270M
Anatema
Madhesia e filmit:
Vajza me kordele te kuqe
Madhesia e filmit:257M
Une e dua eren
Madhesia e filmit:201M
Udha e shkronjave
Madhesia e filmit:215M
Treni niset ne 7pa5
Madhesia e filmit:194M
Toke e pergjakur
Madhesia e filmit:163M
Rrethimi i vogel
Madhesia e filmit:195M
Radiostacioni
Madhesia e filmit:254M
Perballimi
Madhesia e filmit:285M
Parrullat
Madhesia e filmit:267M
Skenderbeu[2009]
Madhesia e filmit:147M
Tifozat
Madhesia e filmit:245M
Stupcat 1 2 3
Madhesia e filmit:325M
Djelmoshat e rrezikshem
Madhesia er filmit:166M
Djelmoshat e rrezikshem.2
Madhesia e filmit:166M
Marsi 1997
Madhesia e filmit:202M
Enveri yne
Madhesia e filmit:150M
Tomka dhe shoket e tij
Madhesia e filmit:176M
Vjeshta e trendafilave
Madhesia e filmit:226M
Pallati 176
Madhesia e filmit:270M
Qendresa
Madhesia e filmit:218M