Shqiperia Ime!

Parajsa e Shqiperise.

*KUJDES: OFFLINE! NDODHEMI NE WWW.ALBPARAJSA.COM New look!

 

Parajsa e Shqipėrisė ©2010

chat


 
Online/OfflineStream status                           http://www.akronsanctuary.com/portal/onairsign.gif
Flash Player Media Player Winamp  Real Player
Kliko Ne nje nga Player me siper,per te degjuar "AlbparajsaRadio"[Rekomandohet Flash Player]
 
Html code=>Ju qe keni nje faqe mund ta kopjoni[ctrl-c] kete kod dhe te vendosni radion ne te!