Shqiperia Ime!

Parajsa e Shqiperise.

*KUJDES: OFFLINE! NDODHEMI NE WWW.ALBPARAJSA.COM New look!

 

Parajsa e Shqipėrisė ©2010

albparajsa radio

Kliko ketu nese nuk hapet!Stream status 
ALBPARAJSA RADIO ONLINE
____________________________________________________________________
Html code=>Ju qe keni nje faqe mund ta kopjoni[ctrl-c] kete kod dhe te
vendosni radion ne te!

 


_____________________________________________________________________