Shqiperia Ime!

Parajsa e Shqiperise.

*KUJDES: OFFLINE! NDODHEMI NE WWW.ALBPARAJSA.COM New look!

 

Parajsa e Shqipėrisė ©2010

internet cafe albparajsa

Shërbim Internet Kafe

Internet Kafe Nogres tek Rr. Jordan Misja "Pallatet e reja" ofron nga ora 9:00 paradite deri 01:00 te nates, 7 ditë në javë shërbim interneti në ambjentet e saj.Në ambjentin tonë do të gjeni qetësi, pastërti dhe komoditet. Linje interneti e dedikuar me fiber optike(Se Shpejti) Cilesi e garantuar per komunikimet me kamera dhe me ze. Paisje te vecanta per balancimin edhe shperndarjen e linjes se internetit ne menyre te barabarte. Gjithashtu Internet Kafe 'Nogres" ben shperndarje interneti ne familje,me cmime konkuruese,duke perfshire dhe suportin ne raste difekti. Jeni te mirpritur!